Tenderek, közbeszerzési eljárások

Közbeszerzések

A BCS Business Consulting Services Kft. 2017. augusztus 1.-től 36 hónapon át az

„Oracle, SAP, IBM, Novell, SAS szoftverlicencek bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, és új szoftverlicencek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése”

megnevezésű eljárás minősített szállítójaként szállít, központosított közbeszerzés keretein belül. Célunk, hogy ügyfeleink informatikai igényeit a lehető leggyorsabban és legteljesebb mértékben kielégítsük, és számukra teljes körűen biztosítsunk SAP termékeket és szolgáltatásokat (tanácsadás, rendszertámogatás és fejlesztés) a keretmegállapodás jogi keretein belül.

A keretmegállapodáshoz tartozó árlista az oldal alján, a Letöltések között található meg, de felhívjuk figyelmét arra, hogy az esetleges akciók miatt mindig a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság weboldalán szereplő árak az irányadók!

A kiválasztott termékeket az alábbi módon rendelheti meg:
(amennyiben a verseny újranyitása nélküli rendelést az adott keretmegállapodás engedi)

1.

Közvetlenül a KEF Portálon, a www.kozbeszerzes.gov.hu weboldalon keresztül

2.

E-mailben, a sales@bcsconsult.hu címen. Kérjük, írja meg a kiválasztott termék paramétereit, valamint az Ön KEF azonosítóját.

A megrendelések feladásával és a KEF Portálon történő rögzítésével kapcsolatos adminisztrációban is szívesen állunk partnereink rendelkezésére!

A projekt iroda adatai

Cégnév: BCS Business Consulting Services Kft.

Hely: 1118 Budapest, Rétköz utca 5., BudaWest Irodaház, fszt.

Telefon: +36 (1) 488-0890 / FAX: +36 (1) 488-0891

Email: projektiroda@bcsconsult.hu

Partnereink

Csatlakozz hozzánk