Kiszervezett üzleti folyamatok

Kiszervezett munkaügyi- és bérszámfejtési szolgáltatás

Az SAP HCM tanácsadás mellett tevékenységünk SAP HCM alapú kiszervezett munkaügyi- és bérszámfejtési szolgáltatás nyújtására is kiterjed. A magyar piacon egyedülálló, SAP alapú szolgáltatást kínálunk Ügyfeleinknek. Üzletágunk dinamikusan növekszik és üzleti modellünk alappillérét alkotja.

 

Megközelítésünk eltérő a piacon elérhető hagyományos kiszervezett munkaügyi és bérszámejtési szolgáltatásokhoz képest, mivel a szolgáltatásunk alapját képező SAP HCM rendszerkörnyezetet az Ügyfél igényei szerint alakítjuk ki egyedi igények figyelembe vételével, amely magas minőségű szolgáltatást eredményez. A kialakítást projekt környezetben végezzük, a projektbe az SAP HCM tanácsadással foglalkozó munkatársainkat vonjuk be, ami garantálja a professzionális rendszer bevezetést.

 

A szolgáltatás működtetését külön csapat végzi, amelynek tagjai profi bérszámfejtők, jelentős szakmai héttérrel. Az ad-hoc ügyfél igények és problémák megoldásában a tanácsadói csapat szintén bevonásra kerül.

 

Hiszünk abban, hogy a magyar piac sajátosságait és igényeit jól ismerve e szolgáltatásunkkal is kiemelkedő színvonalat tudunk biztosítani Ügyfeleink számára.

Referenciáink

Csatlakozz hozzánk