Pénzintézeti megoldások

Pénzintézeti tanácsadás

Mobilbanki, internetbanki, fióki frontend, és számlavezető rendszerek bevezetése számunkra nem csupán funkcionális, és integrációs feladat, de egyre növekvő arányban a végfelhasználók tetszésének elnyeréséről is szól. Ezért az adott rendszer funkcionalitásának piaci eltérései mellett lelkesen vizsgáljuk az aktuális trendeket is fejlettebb piacokról és igyekszünk integrálni ezen tapasztalatokat. Üzleti elemzőink, és solution architektjeink proaktívan biztosítják, hogy a projektek során minden számottevő tényezőt figyelembe vegyünk, szem előtt tartva, hogy a kereteken belül ne a banki rendszerek legacy-jának szűk keresztmetszete irányítsa a fejlesztést, hanem a felhasználók elvárásai.

 

Üzleti intelligencia szolgáltatásaink a bank legtöbb funkcionális területét lefedik (risk, finance, retail, controlling, kötelező jelentések). Feladataink során banki adattárház építéséhez és kiaknázásához kötődő komplex üzleti és informatikai problémákat oldunk meg. A jelenlegi trendeknek megfelelően kiemelten foglalkozunk az adattárházakhoz kötődő innovatív irányítási folyamatok kialakításával (Data Governance).

 

A pénzintézeti szektorban egyedivé teszi a BCS-t a robosztus SAP tudásunk ötvözése a bankszakmai ismeretekkel. Meggyőződésünk, hogy ezzel a szakmai kompetencia kombinációval egyedülálló szereplők vagyunk a magyarországi bankpiaci SAP megoldások szállításában.

Csatlakozz hozzánk