SAP megoldások

SAP tanácsadás

SAP tanácsadási csapatunk tagjainak jelentős része karrierjét a Big4 tanácsadó cégeknél kezdte. Az itt szerzett tapasztalatokra és megismert munkamódszerekre építve, Ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe véve,  magas minőségben szállítjuk le projektjeinket.

 

Tanácsadóink kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkeznek az SAP számviteli, kontrolling, logisztikai, BI modulokon túl az SAP HCM megoldások terén is. Munkatársaink a vállalati folyamatokat széles körben támogató bevezetési projektek mellett jelentős tapasztalattal rendelkeznek a már működő, SAP rendszerrel támogatott folyamatok és funkciók újragondolásában, a működés fejlesztésében.

 

A SAP bevezetési és fejlesztési projektjeink során holisztikus módszertant alkalmazunk a komplex üzleti igények és problémák megoldására. A rendszer funkciók kialakítása mellett arra törekszünk, hogy a kapcsolódó szervezeti, szabályozási és folyamati kérdéseket is kezeljük, biztosítva ezzel a rendszer bevezetéssel járó üzleti előnyök maximális kihasználását.

 

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy tanácsadóink naprakész ismeretekkel rendelkezzenek az új SAP trendek és termékek vonatkozásában, ezzel biztosítva Ügyfeleink számára korszerű, a legjobb piaci gyakorlatnak megfelelő megoldások implementálását. A BCS két kiemelt területen - S/4HANA és az SAP SuccessFactors - intenzíven építi a belső tanácsadói kompetenciát.

 

További információkért SAP S/4HANA témában látogasson el a következő oldalakra:

 

SAP S/4HANA is the next-generation business suite for a digital world

Csatlakozz hozzánk