SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Az SAP HCM modulok implementációja és fejlesztése során a BCS jelentős ismereteket szerzett a HR folyamatok és megoldások működéséről. Ezt a tudást felhasználva, de egyben új alapokra helyezve kezdtük el kialakítani SAP SuccessFactors csapatunkat.

 

Munkatársaink szakmai múltja sokrétű: korábban Ügyfél oldalon tevékenykedő HR-es kollégák, SAP PD modullal foglalkozó tanácsadók, illetve üzleti tanácsadásban tapasztalatot szerzett kollégák egyaránt megtalálhatóak a csapatban. Ez a sokszínűség adja a csapat erősségét: kollégáink kiválóan képesek alkalmazni a SAP SuccessFactors rendszer bevezetés eltérő módszertani megközelítését, ugyanakkor ismerik az érintett humán folyamatok kihívásait, a jellemző Ügyfél igényeket és kérdéseket.

 

A magyar piacra fókuszálva arra törekszünk, hogy a SAP SuccessFactors rendszer által nyújtott újdonságokat minél közelebb vigyük Ügyfeleinkhez, megismertessük a rendszer használatával járó üzleti előnyökkel, javaslatot tegyünk a SAP SuccessFactors rendszer bevezetés ütemtervére, valamint képesek legyünk támogatni a bevezetés során a működési keretrendszer kialakítását és a jelenlegi gyakorlat megváltoztatását.

 

További információkért SAP SuccessFactors témában látogasson el a következő oldalakra:

 

SAP SuccessFactors Jam Web Page

 

SAP SuccessFactors Compensation Web Page

 

SAP SuccessFactors Learning Web Page

 

SAP SuccessFactors Performance & Goals Web Page

Csatlakozz hozzánk