Azért vagyok itt, mert fontos volt, hogy jó emberekkel dolgozhassak együtt, akik szakmailag és emberileg a helyükön vannak.

Kovács Károly

projektvezető

Több, mint 10 éve dolgozik IT tanácsadóként és projektvezetőként banki területen. Programozóként kezdte és végigjárta a ranglétrát: volt vezető fejlesztő, csoportvezető, projektvezető, ma pedig már nagy banki programokat vezet. A BCS-hez a banki üzletág megalakulása után érkezett. Mély szakmai tapasztalata van ODS és adattárház teljes körű kiépítésében. valamint ezekre épülő adatpiac és riporting megoldások kivitelezésében. Több banki kockázatkezelési, számviteli és kontrolling témakörbe tartozó projektet vezetett különböző pénzintézetekben.

Itt nincsenek bevált sablonok, rögzített módszerek. Mindig teljesen szabadon lehet gondolkodni, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk meg. Ez nem csak szakmai kérdésekre igaz, de a cégen belüli közösségépítésre, szakmai fejlődésre és feladatmenedzsmentre is.

A projektmenedzsment szakmai vezetője a cégben, és emellett komplex banki projektek programmenedzsmentjét látja el. Abban hisz, hogy a pozitív hozzáállás és az együttműködés olyan helyzeteket is meg tud oldani, amelyek elsőre reménytelennek tűnnek.

Csatlakozz hozzánk