Fontosnak tartom, hogy kikérhessem a vezetőim véleményét, ha új ötletre van szükségem a munkám során. Itt erre mindig van lehetőség.

Lipták Emőke

senior tanácsadó

Közel 20 éve foglalkozik üzleti tanácsadással: pályája a PriceWaterhousCoopers-nél indult, majd 2011-ben csatlakozott a BCS csapatához. Tanácsadói karrierjét folyamatszervezéssel és  üzleti elemzéssel kezdte, majd projektmenedzsmenttel foglalkozott. Mély tudással és nagy tapasztalattal rendelkezik folyamat- és szervezetátalakítás területén, banki és nagyvállalati ügyfeleknél egyaránt. Az elmúlt években az SAP SuccessFactors rendszerrel foglalkozott.

Azt szeretem ebben a cégben, hogy újra és újra ki tudod találni magadat. Ha már nem motivál eléggé az, amivel eddig foglalkoztál, van lehetőséged teljesen új területekkel ismerkedni, piacvezető újdonságokkal foglalkozni. A vezetőink ebben maximálisan támogatnak.

Jelenleg az SAP SuccessFactors üzletág kialakításán és fejlesztésén dolgozik, emellett SAP SuccessFactors bevezetési projekteket vezet. Fontosnak tartja a kollégák együttműködését, a csapaton belüli maximális bizalmat, ami elengedhetetlen a tanácsadói projektekben.

Csatlakozz hozzánk